Onze leden


Jaar 2016

Marieke Stoop Myosotis lid

 Marieke Stoop

Tandheelkunde 2013 - heden


 “Muzieum; dat is pas een blinddate"


 Naast haar drukke studie én natuurlijk het dispuut, is Marieke ook veel te vinden op de hockeyvelden. Als middelveldster of keepster? Deze dame kan het allemaal. Deze instelling komt dan ook goed van pas, want Marieke maakt graag een reis naar de andere kant van de wereld. Brazilië, Argentinië, Nicaragua, Costa Rica en Panama, niks is te gek voor haar. Deze lichtblondedame houdt ook wel van een geintje; vaak op een moment dat men het niet verwacht. Met haar out of the blue opmerking is het gegarandeerd lachen! 

Manon van Holstein Myosotis lid

Manon van Holstein

Accountancy 2015 - heden


“Ik heb mezelf, dat is al lastig genoeg”


Kleine meisjes worden groot en trekken naar de grote stad. Na de keuze gemaakt te hebben om haar dorpje te verlaten voor Nijmegen, komt deze Limburgse dame de gezelligheid bij Myosotis versterken. De shotjes vloeien rijkelijk zoals dat bij echte bourgondische Limburgers hoort. Daarnaast is deze dame ijzersterk met cijfers waardoor zij nooit vergeet hoeveel biertjes zij de vorige avond genuttigd heeft. Door haar enorme doorzettingsvermogen en discipline weet zij wat ze wil en wij kunnen daar mooi van genieten! 

Jitske Fleuren Myosotis lid

 Jitske Fleuren

Notarieel Recht 2015 - heden


“Ik kan niet zo goed naar huis toe”


 Deze rokjes dragende flirt heeft qua mannen echt de broek aan. Ze weet wat ze wil en daar kunnen wij mooi van genieten. Deze mentaliteit komt dan ook goed van pas als notaris in spé. Als ze niet druk bezig is met haar studie of dispuut, kunt u haar fanatiek over de korfbalvelden zien rennen. Thuis werken in de bakkerij doet ze niet meer, dus deze chick maakt nu ook in de weekenden Nijmegen onveilig. Laat alle feestjes voor haar maar komen!  

Jaar 2017

Iris Delhez Myosotis lid

Iris Delhez

Biologie, BSc.

Master Information Science 2018 - heden


 "Maar ik heb maar 4 panty's bij me"


Lid van Thalia, lid van Myosotis, bestuursfuncties achter de rug, studie biologie en informatica, hockeyen, volleyballen, weekenden naar Steenbergen. Is er ook iets wat zij niet kan? Nee, dus deze alleskunner is een absolute aanvulling bij Damesdispuut Myosotis. Ze zal altijd haar doel voor ogen houden en het beste uit haarzelf blijven halen. Denkt u het beter te kunnen? Ze gaat de strijd graag aan! 

Anne van der Horst Myosotis lid

Anne van der Horst

Geografie, Planologie en Milieu, BSc.

Master bedrijfskunde 2018-heden


 "Het is graag of niet!"


Deze veelzijdige dame is werkelijk van alle markten thuis. Bestuursfuncties, sporten en Geografie, Planologie en Milieu. Wat heeft dit allemaal met elkaar te maken? Helemaal niks! Wij hebben het geluk dat ze bij ons in het dispuut is. Daarnaast is ze met haar Brabantse accent niet te missen en zal de Brabantse gezelligheid niet te missen zijn in de kroegen en voor wie het niet weet? Brabantse nachten zijn lang. Houdoe! 

Jolisa Brouwer Myosotis lid

 Jolisa Brouwer

International Economics and Business 2015 - heden


 "Doorgezakt? Ben je door een stoel gezakt?"


Deze dame reisde van Maastricht naar Nijmegen en haar wilde haren brachten haar uiteindelijk bij Myosotis. Klein van lengte, groot in daden. Deze dame draait nergens haar hand voor om, voor biertjes, cijfertjes en voorbereiding voor the “UK”. Daarnaast is onze nachtegaal ook nog druk met vriend(en) en familie. Deze student economie, die vergeten we nog lang nie. 

Merel van Soest Myosotis lid

Merel van Soest

Tandheelkunde 2014 - heden


 "Ik hou niet van zwemmen, want daar word je nat van"


Want ik wil truuk, truuk, truuk nao Venlo luidt het bekende lied. Mw. van Soest nam zo de Arriva de andere kant op, namelijk naar Nijmegen en Myosotis. Deze tandarts in spé wilde meer in haar studententijd. Tadaa een dispuut! Deze dame laat zich de kaas niet van het brood eten en gaat altijd recht op haar doel af! 

Florine Kwakkernaat Myosotis lid

Florine Kwakkernaat

Sociaal Pedagogische Hulpverlening 2015 - heden


 Florine over slagroom: “Als je ongesteld bent, wordt hij niet stijf"


 Altijd vrolijk?  ✓

Intelligent?    ✓

Sportief?       ✓

Gezellig?      ✓

Knap?          ✓


Wat? Bestaat de perfecte dame dan toch echt? Jazeker, onze Florine. De SPH-student aan de HAN en altijd de vrolijkheid zelve. Zij zal ook zeker gaan stralen in het mooie dispuutsleven. Biertjes doet ze niet aan maar wijntjes des te meer. Onze Florine houdt het nog lang niet voor gezien! 

Jaar 2018

Arlette van den Heuvel Myosotis lid

Arlette van den Heuvel

Accountancy 2014 - heden


"Die spareribs waren blank"


Deze knappe brunette lijkt op het eerste gezicht misschien een onschuldig meisje, maar niets is minder waar! Arlette is namelijk niet weg te slaan uit de kroeg en is zeker niet vies van een paar biertjes. De mannen vallen als een blok voor haar maar Arlette valt vooral van haar eigen fiets! Naast al haar nachtelijke capriolen is ze overdag een hard werkende studente die gelukkig na haar studie accountancy nog even blijft doorstuderen, waardoor we nog lang van haar kunnen genieten bij Myosotis. 

Rachelle Aerts Myosotis lid

Rachelle Aerts

Technische geneeskunde 2015 - 2017

Medische Hulpverlening 2017 - heden


 "Wij zijn transpirant"


Het innerlijk en uiterlijk van deze heerlijke Limburgse chick brengt je op het verkeerde been; een echt dametje met gelakte nagels, haren in de krul en hoge hakken maar van binnen een rasechte carnavalvierder, doorpakker en een dame die geen blad voor de mond heeft. Autobanden verwisselen? Professionele bestickering? Onze Rachelle deinst nergens voor terug! 

Fleur Kokenberg Myosotis lid

Fleur Kokenberg

Geografie, Planologie en Milieu 2016 - heden


”Huh wat? Een discotariër?”


Fleur Flirt Fashionista; she’s got it all. Deze vrolijke & schattige studente heeft al allerlei carrières overwogen, van hockeyster tot ijsjesverkoper. Maar waar blinkt ze pas echt in uit? Adjes trekken waarbij ze alle mannen eruit zuipt! You go girl, een rasechte Myo chick! Fleur weet wat ze wil en laat zich niet uit het veld slaan om haar doelen te bereiken. Wie weet woont u later wel in een huis dat ontworpen is door onze Fleur! 

Jaar 2019

Xanthe-Yalou Vije

Bedrijfskunde 2018 - heden

 "Beter te laat dan te lelijk”  

Deze chick is zelfverzekerd en weet wat zij wil. Naast haar studie bedrijfskunde is deze knappe meid erg actief op social media waar zij regelmatig filmpjes post waarin ze zingt en danst. Met al het vrouwelijk schoon bij haar thuis, weet zij zich wel staande te houden tussen alle Myosotis meiden. Met flink wat drankjes in de kroeg, komt haar tweede persoonlijkheid naar boven. Sacha laat vele mannenharten sneller kloppen. 

Lianne Poorthuis

Pedagogische wetenschappen 2018 - heden

"Huh, een ballon? Waarom zweeft die?"

Deze nuchtere dame heeft haar warme nest in het oosten van het land ingeruild voor het prachtige Nijmegen. Gelukkig hoeft zij thuis niet te missen, ze krijgt namelijk genoeg bakjes eten mee om de week te overleven. Is dit wel pedagogisch verantwoord? Hoewel deze kookkunsten momenteel nog niet voor haar zijn weggelegd, heeft zij zeker andere goede kwaliteiten. Haar make-up skills zijn van een top niveau, u zult haar dus ook nooit buiten de deur zien zonder de perfecte look. 

Emma van Marwijk

Pabo 2017 - heden

"Ja, maar ik heb de oudste ziel"

Deze in Nijmegen geboren en getogen jongedame, lijkt op het eerste gezicht wellicht wat verlegen. Maar leert u haar beter kennen en doet u wat drankjes met haar, dan komt haar uitbundige karakter naar boven. U zult haar nooit chagrijnig in de kroeg zien staan. Bent u meer een type voor een diepgaand gesprek, dan bent u zeker ook bij haar aan het goede adres. Onder het genot van heerlijke zelfgemaakte cupcakes is een avond met deze zorgzame dame een gegarandeerd succes.    

Iris Meijerink

Pedagogische wetenschappen 2018 - heden  

Ziet u in de kroeg de perfecte paardenstaart? Dan is het vrijwel 100% gegarandeerd dat u deze dame heeft gespot. Met haar goede looks en zangtalent is Iris een ware verschijning. Naast dat ze veel aandacht aan haar uiterlijk besteedt, is ze ook erg sportief. Zo werkt ze in een sportwinkel en gaat ze eens per jaar op wintersport. Wilt u een keer echt wat avontuur beleven? Ga dan met haar mee karbietschieten! 

Buitengewone leden

Annelien Renders Myosotis lid

Annelien Renders

Pedagogiek, BSW.

Pedagogische wetenschappen 2018 - heden


"Het zijn leuke mannen! Lelijk, maar wel leuk!"


Hoe herkent u deze bezige bij in de kroeg? Nageltjes perfect gelakt, lippenstift op en in de ene hand een biertje: alle benodigdheden voor deze dancingqueen om de gehele nacht te swingen in de kroeg. Met een verantwoordelijke baan in haar sector, haar studie en haar sociale leven heeft Annelien het allemaal goed op een rij. Met een vervolgstudie in het vooruitzicht blijft deze dame gelukkig nog even bij Myosotis plakken!Ellen Breteler Myosotis lid

Ellen Breteler

Recht & Management, BSc.
Fiscaal recht 2018 - heden


"Bèta? Oh huh, heb jij ook wiskunde?"


Met in de ene hand haar zwarte glittertasje en in de andere hand een biertje, is onze Ellen niet te missen in de kroeg. Haar doorzettingsvermogen voor de studie en de nachtelijke uurtjes in de kroeg, heeft ze waarschijnlijk aan haar roots te danken. Deze vrolijke redhead komt namelijk van een echte kippenboerderij en weet wat hardwerken is! In de kroeg -als de kippen allang op stok zijn- heeft Ellen de neiging om heel veel selfies te maken en te delen met bijna iedereen die ze kent. Dit levert geweldige kiekjes op waar later hard om wordt gelachen.

Sanneke Hagoort

Psychologie 2014 - heden


"Nu kan ik de hele dag naar mijn billen kijken"


Deze heerlijke pittige dame kan wat ons betreft alle carrièrepaden bewandelen: marketeer, persoonlijk adviseur, DJ of toch rapper? Dispuutsman als armcandy? Check. Met haar overtuigende babbel en indringende blik krijgt Sanneke alles voor elkaar! Waar haar overtuigende verhalen tijdens feesten omslaan in rapverhalen is onze vrouwelijke Sevn Alias van alle markten thuis. Haar dispuutsgenoten staan in de rij met haar immer beauty adviezen & skills on point!