Onze leden

'14 Annelien Renders

Pedagogiek, BSW.
Master Forensische Orthopedagogiek 2019 - heden

 

“Het zijn leuke mannen! Lelijk, maar wel leuk!”

 

Hoe herkent u deze bezige bij in de kroeg? Nageltjes perfect gelakt, lippenstift op en in de ene hand een biertje: alle benodigdheden voor deze dancingqueen om de gehele nacht te swingen in de kroeg. Met een verantwoordelijke baan in haar sector, haar studie en haar sociale leven heeft Annelien het allemaal goed op een rij. Met een vervolgstudie in het vooruitzicht blijft deze dame gelukkig nog even bij Myosotis plakken!

'14 Ellen Breteler

Business Administration, MSc.
Master Fiscaal Recht 2018 - heden


“Bèta? Oh huh, heb jij ook wiskunde?”


Met in de ene hand haar zwarte glittertasje en in de andere hand een biertje, is onze Ellen niet te missen in de kroeg. Haar doorzettingsvermogen voor de studie en de nachtelijke uurtjes in de kroeg, heeft ze waarschijnlijk aan haar roots te danken. Deze vrolijke redhead komt namelijk van een echte kippenboerderij en weet wat hardwerken is! In de kroeg -als de kippen allang op stok zijn- heeft Ellen de neiging om heel veel selfies te maken en te delen met bijna iedereen die ze kent. Dit levert geweldige kiekjes op waar later hard om wordt gelachen.

'16 Marieke Stoop

Tandheelkunde 2013 - heden


“Muzieum; dat is pas een blinddate”


Naast haar drukke studie én natuurlijk het dispuut, is Marieke ook veel te vinden op de hockeyvelden. Als middelveldster of keepster? Deze dame kan het allemaal. Deze instelling komt dan ook goed van pas, want Marieke maakt graag een reis naar de andere kant van de wereld. Brazilië, Argentinië, Nicaragua, Costa Rica en Panama, niks is te gek voor haar. Deze lichtblondedame houdt ook wel van een geintje; vaak op een moment dat men het niet verwacht. Met haar out of the blue opmerking is het gegarandeerd lachen! 

'16 Manon van Holstein

Accountancy 2015 - heden


“Ik heb mezelf, dat is al lastig genoeg”


Kleine meisjes worden groot en trekken naar de grote stad. Na de keuze gemaakt te hebben om haar dorpje te verlaten voor Nijmegen, komt deze Limburgse dame de gezelligheid bij Myosotis versterken. De shotjes vloeien rijkelijk zoals dat bij echte bourgondische Limburgers hoort. Daarnaast is deze dame ijzersterk met cijfers waardoor zij nooit vergeet hoeveel biertjes zij de vorige avond genuttigd heeft. Door haar enorme doorzettingsvermogen en discipline weet zij wat ze wil en wij kunnen daar mooi van genieten! 

'16 Jitske Fleuren

Notarieel Recht 2015 - heden


“Ik kan niet zo goed naar huis toe”


Deze rokjes dragende flirt heeft qua mannen echt de broek aan. Ze weet wat ze wil en daar kunnen wij mooi van genieten. Deze mentaliteit komt dan ook goed van pas als notaris in spé. Als ze niet druk bezig is met haar studie of dispuut, kunt u haar fanatiek over de korfbalvelden zien rennen. Thuis werken in de bakkerij doet ze niet meer, dus deze chick maakt nu ook in de weekenden Nijmegen onveilig. Laat alle feestjes voor haar maar komen!

'17 Iris Delhez

Biologie, BSc.

Master Information Science 2018 - heden


“Maar ik heb maar 4 panty's bij me”


Deze druk bezette dame is niet alleen lid van Myosotis maar ook nog lid van Thalia, heeft al een aantal bestuursfuncties achter de rug, is een gemotiveerde student en fanatiek hockeyster die ook nog werkt in Steenbergen. U hoort het al, deze chick heeft altijd een volle agenda, maar ze weet toch ook tijd te maken voor gezelligheid. Zo zegt ze nooit nee tegen een Ginto of een jaarshotje. Ondanks dat ze onze dispuutsoma is, houdt ze erg van een feestje. Komt dat zien voordat ze weg is!

'17 Anne van der Horst

Geografie, Planologie en Milieu, BSc.

Master Bedrijfskunde 2018 - heden


“Het is graag of niet!”


Deze blonde schone woont al enige tijd in Nijmegen en heeft hier heel wat ervaring opgedaan. Zo weet zij alle leuke wijnbarretjes in Nijmegen te vinden en neemt zij regelmatig iemand van ons mee voor een gin-tonic, een goed gesprek of een potje SET! Verder is geen heer veilig wanneer mw. van der Horst in de buurt is. Haar charmes kan niemand weerstaan! En met haar goed lopende studie en stage is zij de Beauty & Brains van ons dispuut. Brabantse nachten zijn lang. Houdoe!

 '17 Jolisa Brouwer

International Economics and Business, BSc.
Master Finance 2019 - heden


“Doorgezakt? Ben je door een stoel gezakt?”


Deze dame reisde van Maastricht naar Nijmegen en haar wilde haren brachten haar uiteindelijk bij Myosotis. Klein van lengte, groot in daden. Dit nachtegaaltje heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Na drie jaar knokken en een jaar stage heeft ze haar bachelor al in de zak, waarna ze een jaar zal afreizen naar het gezellige Brabant om een master Finance te volgen in Tilburg. Van deze dame hebben we het laatste in elk geval nog niet gehoord! 

'17 Merel van Soest

Tandheelkunde 2014 - heden


“Ik hou niet van zwemmen, want daar word je nat van”


Deze elegante dame en tandarts in spé is een echte doorzetter, mits het niet te koud is. Ach dat houdt haar ook niet tegen, want met haar prachtige handschoenen kan zij iedere weersverwachting aan. Deze prima ballerina reist regelmatig af naar de randstad om samen het haar vriend het weekend door te brengen. Hun relatie staat echt als een huis en hun levensloop heeft zij al volledig uitgestippeld. De relatiestatus van mw. van Soest houdt de heren echter niet tegen, zij proberen het toch tevergeefs. Deze knappe meid weet dondersgoed wat zij wil geniet met volle teugen van haar studententijd.

'18 Arlette van den Heuvel

Accountancy, BEc. 
Master Accountancy 2019 - heden


“Die spareribs waren blank”


Deze knappe brunette lijkt op het eerste gezicht misschien een onschuldig meisje, maar niets is minder waar! Arlette is namelijk niet weg te slaan uit de kroeg en is zeker niet vies van een paar biertjes. De mannen vallen als een blok voor haar maar Arlette valt vooral van haar eigen fiets! Naast al haar nachtelijke capriolen is ze overdag een hard werkende studente die gelukkig na haar studie accountancy nog even blijft doorstuderen, waardoor we nog lang van haar kunnen genieten bij Myosotis. 

'18 Rachelle Aerts

Technische geneeskunde 2015 - 2017

Medische Hulpverlening 2017 - heden


“Wij zijn transpirant”


Het innerlijk en uiterlijk van deze heerlijke Limburgse chick brengt je op het verkeerde been; een echt dametje met gelakte nagels, haren in de krul en hoge hakken maar van binnen een rasechte carnavalvierder, doorpakker en een dame die geen blad voor de mond heeft. Autobanden verwisselen? Professionele bestickering? Onze Rachelle deinst nergens voor terug! 

'18 Fleur Kokenberg

Geografie, Planologie en Milieu 2016 - heden


“Huh wat? Een discotariër?”


Fleur Flirt Fashionista; she’s got it all. Deze vrolijke & schattige studente heeft al allerlei carrières overwogen, van hockeyster tot ijsjesverkoper. Maar waar blinkt ze pas echt in uit? Adjes trekken waarbij ze alle mannen eruit zuipt! You go girl, een rasechte Myo chick! Fleur weet wat ze wil en laat zich niet uit het veld slaan om haar doelen te bereiken. Wie weet woont u later wel in een huis dat ontworpen is door onze Fleur! 

'19 Xanthe-Yalou Vije

Bedrijfskunde 2018 - heden

“Beter te laat dan te lelijk”

Deze chick is zelfverzekerd en weet wat zij wil. Naast haar studie bedrijfskunde is deze knappe meid erg actief op social media waar zij regelmatig filmpjes post waarin ze zingt en danst. Met al het vrouwelijk schoon bij haar thuis, weet zij zich wel staande te houden tussen alle Myosotis meiden. Met flink wat drankjes in de kroeg, komt haar tweede persoonlijkheid naar boven. Sacha laat vele mannenharten sneller kloppen. 


'19 Lianne Poorthuis

Pedagogische Wetenschappen 2018 - heden

“Huh, een ballon? Waarom zweeft die?”

Deze nuchtere dame heeft haar warme nest in het oosten van het land ingeruild voor het prachtige Nijmegen. Gelukkig hoeft zij thuis niet te missen, ze krijgt namelijk genoeg bakjes eten mee om de week te overleven. Is dit wel pedagogisch verantwoord? Hoewel deze kookkunsten momenteel nog niet voor haar zijn weggelegd, heeft zij zeker andere goede kwaliteiten. Haar make-up skills zijn van een top niveau, u zult haar dus ook nooit buiten de deur zien zonder de perfecte look. 

'19 Emma van Marwijk

PABO 2017 - heden

“Ja, maar ik heb de oudste ziel”

Deze in Nijmegen geboren en getogen jongedame, lijkt op het eerste gezicht wellicht wat verlegen. Maar leert u haar beter kennen en doet u wat drankjes met haar, dan komt haar uitbundige karakter naar boven. U zult haar nooit chagrijnig in de kroeg zien staan. Bent u meer een type voor een diepgaand gesprek, dan bent u zeker ook bij haar aan het goede adres. Onder het genot van heerlijke zelfgemaakte cupcakes is een avond met deze zorgzame dame een gegarandeerd succes.    

Buitengewone leden

Annelien Renders
Sanneke Hagoort